Майли Сайръс ще дари 500 000 долара за подпомагане на

...
Майли Сайръс ще дари 500 000 долара за подпомагане на
Коментари Харесай

И Майли Сайръс извади... огромно сърце! Ето как трогна хиляди

Майли Сайръс ще подари 500 000 $ за подкрепяне на жертвите на урагана „ Харви ”, който опустоши американския щат Тексас тази седмица. 24-годишната поп звезда показа това в шоуто на Елън Дедженеръс нощес. Тя изглеждаше разтревожена за протичащото се в щата и изрече съболезнования към околните на починалите при настъпването на стихията.

След това Елън изрази в Туитър удивление и признателност към певицата, пишейки: „ Впечатлена съм, че моята другарка Майли Сайръс се застъпва за хората от Тексас и подарява половин милион $ за тях”. Това не е единствената звезда, която се зае с щедрост след „ Харви”. Леонардо ди Каприо подари 1 млн. $, поддръжка оказа и Сандра Бълок, която има дом в Остин, Тексас. Бионсе също даде обещание да протегне ръка към нуждаещите се в родния си град Хюстън и показа, че е направила " доста подаяние ". Броят на починалите вследствие на наводненията, провокирани от циклона „ Харви” в южните региони на Съединени американски щати, доближи 47 души, заяви по-рано телевизия Си Ен Ен.

Той удари Тексас в събота, а в този момент навлиза нагоре в американска територия и доближава щата Тенеси. Максималната скорост напразно в зоната на бедствието е към 13м/сек. В момента „ Харви” е на към 140 км. югоизточно от град Мемфис. Според синоптиците, напълно скоро той може да загуби силата на тропически циклон.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР