Майли Сайръс не изнесе концерт на фестивала Asuncióno в сряда,

...
Майли Сайръс не изнесе концерт на фестивала Asuncióno в сряда,
Коментари Харесай

Самолетът на Майли Сайръс беше ударен от мълния

Майли Сайръс не изнесе концерт на фестивала Asuncióno в сряда, 23 март, както беше планувано. 29-годишната певица анулира концерта си, откакто самолетът ѝ бе ударен от гръмотевица по време на полет до Асунсион, столицата на Парагвай, съобщи БГНЕС.

Американската музикантка разкри новината в профила си в Инстаграм. " На моите почитатели и на всички, които се тормозиха, откакто научиха за полета ми до Асунсион: Самолетът ни попадна в мощна стихия и беше ударен от гръмотевица. Моята група, екипажът, приятелите и фамилията ми, които бяха на борда с мен, са в сигурност след спешното кацане. За страдание не успяхме да летим до Парагвай. Обичам ви ", написа тя. В допълнение към думите си певицата и авторка на песни показа вцепеняващ видеоклип на прозореца, на който се вижда светкавицата, както и фотография на удара на мълнията върху корпуса на самолета.

Столицата на Парагвай бе наранена от тежки наводнения. Официалният акаунт на фестивала в Twitter разгласи, че първият ден от събитието е анулиран заради метеорологичните условия. Следващият концерт на Майли Сайръс е плануван за 26 март на фестивала Lollapalooza в Сао Пауло, Бразилия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР