Майли Сайръс и гаджето ѝ Макс Морандо вече живеят заедно,

...
Майли Сайръс и гаджето ѝ Макс Морандо вече живеят заедно,
Коментари Харесай

Майли Сайръс и гаджето ѝ Макс Морандо вече живеят заедно

Майли Сайръс и гаджето ѝ Макс Морандо към този момент живеят дружно, оповестява PEOPLE. Певицата и барабанистът са дружно от 2021г.

" Майли се е трансформирала доста през последните няколко години. Тя наподобява по-спокойна и хармонична. Всички обичат Макс. Той е страховит човек, а тя е доста щастлива с него. Той пази персоналния си живот и не обича да се появява в пресата. Това е добре за нея ", споделя източникът на изданието.

Сайръс завоюва огромна победа на 66-ите годишни награди " Грами " в неделя, като завоюва първата си премия " Грами " за най-хубаво поп солово осъществяване и второ грамофонче за запис на годината за летния ѝ шлагер " Flowers ". Тя се качи на сцената, с цел да извърши шлагера, по време на което се появи с впечатляваща сребриста визия, наподобявайки починалата икона Тина Търнър.

Майли насочи благодарствено обръщение към гаджето си в речта си по приемането на премията. В допълнение към благодарността към екипа си, изпълнителката на " Wrecking Ball " благодари на майка си Тиш и сестра си Бранди, които седяха в публиката, както и на Морандо, който назова " моята обич. "


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР