Майкрософт в най-скоро време спира поддръжката на операционната система Windows

...
Майкрософт в най-скоро време спира поддръжката на операционната система Windows
Коментари Харесай

На 14 януари 2020 г. Майкрософт спира една легенда

" Майкрософт " в най-скоро време стопира поддръжката на операционната система Windows 7. Операционната система ще приключи своето обновяване на 14 януари 2020 година Това оповестиха от компанията, написа Блиц.

Още на 17 април потребителите на Windows 7 ще получат известие с предизвестие. След прекъсването операционната система към този момент няма да бъде безвредна, защото компютрите с тази система няма да разполагат със отбрана против настоящите киберзаплахи.

Според данни на Techcrunch сега 40% от пазара на програмно обезпечаване е ангажиран точно от Windows 7. Въпреки това " Майкрософт " взе решение за прекъсване на поддръжката ѝ, като това се прави в интерес на Windows 8, която по този начин и не съумя да завоюва сърцата на всеобщите консуматори.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР