Майките ще виждат много подробни изображения на рожбите сиМедицинският апарат

...
Майките ще виждат много подробни изображения на рожбите сиМедицинският апарат
Коментари Харесай

3D технология на Samsung показва плода в утробата

Майките ще виждат доста подробни изображения на рожбите си

Медицинският уред WS80A на Samsung Medison ще се употребява нова, по-точна ултразвукова технология за диагностика

М едицинското поделение на Samsung сътвори технология за ултразвукови проучвания от ново потомство, която ще разреши, в частност, на лекарите да вършат по-точна диагностика на плода в утробата на майките.

Новата технология се назовава Crystal Live и може да пресъздава триизмерно изображение на плода и на вътрешните органи. Samsung Medison твърди, че с с помощта на системата, бременните майки ще могат да виждат доста по-подробни изображение на своите деца, а лекарите ще покачат точността на диагнозите си при проучване на болести.

Samsung сподели и нов медицински уред WS80A, в който ще се употребява технологията Crystal Live. Очаква се устройството за ултразвуково проучване да излезе първо на пазарите в Южна Корея, Европа и Съединени американски щати, а по-късно и в други райони.
още по тематиката
„ С помощта на Crystal Live ще повишим точността и успеваемостта на ултразвуковата диагностика и ще се постараем допустимо най-скоро да доставим новия уред на лечебните заведения, които се нуждаят от диагностика на най-високо равнище ”, се споделя в формалното изказване на корейската компания.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР