Майките продават девствеността на дъщерите си на търгове, а публичните

...
Майките продават девствеността на дъщерите си на търгове, а публичните
Коментари Харесай

Оргии с девственици, изнасилвания и убийства в тайни клубове в Лондон

Майките продават девствеността на дъщерите си на търгове, а обществените домове са препълнени. Търговията със секс процъфтява, а девойки стават проститутки от 11-годишна възраст. Всяка пета жена продава тялото си. Тези, които към този момент са остарели, с цел да се занимават с проституция, търсят млади девойки, които идват в Лондон в търсене на работа, с цел да ги подлъжат в мръсния свят на разврата. Уви, такава е мрачната действителност в Англия през 18 век, написа БЛИЦ.

По това време децата постоянно се продават в обществените домове, а девствеността се счита за скъпа стока. Историята на една от младите проститутки на име Шарлот Хейс оцелява и до през днешния ден. Тя е родена през 1725 година и е щерка на притежателка на обществен дом. Още от детството си майка ѝ я учи на навиците на куртизанка и на 14-годишна възраст тя продава невинността си за 50 лири, което в наше време би възлизало на почти 9000 паунда.

Първокласна стока

Девствениците са считани за „ първокласна стока “. През 18 век сексът с целомъдрено момиче е високо скъп, защото мъжете се опасяват от полово излъчени заболявания и се стремят да получат особено чувствено наслаждение в обятията на младите хубавици. Понякога девствеността може да се продаде няколко пъти, в случай че девойките са задоволително млади. Хитри куртизанки знаят по какъв начин да основат резултат на непорочност, като употребяват национални средства за свиване на влагалището.

Шарлот Хейс, която споменахме нагоре, в последна сметка се трансформира в една от най-желаните дами в Англия. Тя оглавява доста печеливш обществен дом в Лондон, който се намира на основната улица. Куртизанката назовава къщата си на разврата " манастир ". Домакинята довежда девойки на едвам 12-годишна възраст и ги учи на изящни обноски, облича ги във френски коприни и дава обещание на клиентите си облекчаване на всичките им мечти и прищявки. Нощ с хубавица в този обществен дом коства над £ 100, което е повече от междинната годишна заплата по това време.

Заможни клиенти

В заведението на Шарлот Хейс се събират представители на висшето общество - лордове, графове и даже представители на кралското семейство. Веднъж една куртизанка прочита за еротичните ритуали в Таити и взема решение да провежда извънредно събитие. По време на еротичното шоу, 12 млади девици са лишени от невинността си от 12 млади мъже, а 23 клиенти, които заплащат сериозна сума, гледат порочното зрелище. Шарлот Хейс съумява да натрупа доста положение в секс промишлеността - 20 000 паунда, което в този момент би било равно на 3 милиона паунда.

Много проститутки стават известни куртизанки и даже любовници на краля. Една такава жрица на любовта е Кити Фишър, чийто портрет е нарисуван от Джошуа Рейнолдс. Смятат я за една от най-красивите дами по това време. Кити има непретенциозен генезис, само че съумява да се причисли към висшето общество и да стане държанка на няколко благородни мъже, измежду които са графът на Ковънтри и херцогът на Йорк. Тя се радва на първокласен живот и вниманието на доста фенове и ухажори.

Друга млада продажница, която съумява да пробие в редиците на висшата класа, е Лавиния Фентън, противозаконна щерка на моряк. Майка ѝ е омъжена за притежател на лондонски обществен дом. Тя също продава девствеността си на португалски аристократ и по-късно става жрица на любовта. През 1728 година, когато Лавиния е на 20 години, бяга с любовника си, херцога на Болтън, който е с 23 години по-възрастен от нея. Двойката се дами след гибелта на брачната половинка на херцога, 20 години по-късно. По това време те към този момент имат три деца и куртизанката получава купата херцогиня на Болтън.

Скандални кръгове

През 18 век стават известни „ клубове на адския огън “ - секрети общества за богаташи и благородници. Членовете на скандалните кръгове не признават религията, а девизът им е " Прави каквото искаш! " В порочните общества девойките са лишавани от невинността си, дамите са изнасилвани и от време на време даже се случват убийства. И до момента в който алкохолизмът и развратът процъфтяват в тайните общества, няма доказателства членовете им да са принасяли жертви на дявола по време на събранията си.

Центърът на секс-търговията в Лондон е региона на Ковънт Гардън. Момичета се оферират на всеки ъгъл, срещайки мъже по улиците и в кафенета. През 1740-те даже е оповестен спореният „ Списъкът на Харис “, в който създателят приказва за опциите на известни проститутки. Описани са телата на куртизанките, техните интимни детайлности, нецензурния език, който употребяват и какви необикновени мечти са подготвени да изпълнят. Като рекомендация е прибавен лист с известни клиенти на проститутки, който включва даже крал Джордж IV.

Дръзкият темперамент на секс-търговията във Англия понижава към края на 18 век, когато публичните настройки стартират да се трансформират. Скоро са издадени няколко постановления, които вършат обществените домове и уличната проституция противозаконни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР