Майките наистина държат на външния си вид и биха отделили

...
Майките наистина държат на външния си вид и биха отделили
Коментари Харесай

Жена изуми лекарите преди раждане, появи се в болницата гримирана, с прическа, ноктопластика и изкуствени мигли

Майките в действителност държат на външния си тип и биха отделили цели часове, с цел да наподобяват добре на фотосите след раждането. Такъв е казусът на 28-годишната Бромли Елфорд от Оксфордшир, която отделя 2 часа за грим и прическа преди да потегли към болничното заведение.

Майката избира цезарово сечение за раждането на второто си дете, откакто преди девет години претърпяла " извънредно " естествено раждане.

Знаейки точния час и дата на раждането, 28-годишната жена споделя, че се е събудила рано, с цел да се приготви и да наподобява прелестно по-късно.

Майката твърди, че оставила хората " изумени “, откакто идва в болничното заведение, гримирана, с прическа, ноктопластика и изкуствени мигли.

За раждането на второто си дете тя си записва специфични часове за маникюр и миглопластика дни преди датата.

Персоналът в болничното заведение бил " учуден “ от грижите, които майката от Оксфордшир била положила – нещо, което те не виждали толкоз постоянно.

Бромли Елфорд споделя видеоклип в TikTok, в който документира своето второ раждане. Потребителите в обществената мрежа реагират със смесени усеща към подготовката й – едните я хвалят за старанието, а други не схващат за какво е положила толкоз старания, с цел да роди.

" Гримирах се, тъй като желаех да наподобявам добре на фотосите от раждането. Очевидно няколко дни преди цезаровото сечение се погрижих да си направя нови нокти и мигли. “

Младата майка си прави френски маникюр за 35 паунда и си поставя изкуствени мигли, което й коства 60 паунда.

" Изправих и косата си, само че по този начин или другояче върша това всеки ден. Току-що бях на отмора, тъй че за благополучие не се наложи да си върша неестествен загар, защото имах натурален. “

Причината Бромли да постави толкоз старания е първото й раждане и кошмарният й външен тип тогава.

" Определено бих предложила това на други бременни дами. Ако знаете, че раждането ви е планувано и ще желаете фотоси по-късно, за какво да не положите старания? “

Малкият Коув се ражда на 3 юни с тегло от 3400 г, а майката разгласява фотоси от раждането, на които наподобява съвършено.

" За отрицателните мнения, просто не мога да допускам, че това, че съм с грим по време на личната си интервенция, с цел да посрещна бебето си, тормози толкоз доста някой различен “, прибавя майката, написа Ladyzone.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР