Майките на синове могат да бъдат, как да се изразя

...
Майките на синове могат да бъдат, как да се изразя
Коментари Харесай

`Искам синът ми да отмени сватбата си - тя не е достатъчно добра за него`

Майките на синове могат да бъдат, по какъв начин да се изразя внимателно, сложни. Никоя жена или мъж евентуално в никакъв случай няма да бъде задоволително добър за своите дребни принцове, само че една майка разкри, че желае да спре сватбата на детето си, страхувайки се, че годеницата му не е за него.

В обществените мрежи медии, с цел да изясни за какво се усеща по този начин, майката призна, че макар че 31-годишният й наследник Питър е с партньорката си Ели, 29, от съвсем седем години, двете дами в никакъв случай не са имали близки връзки.

Тя написа: „ Ели не е доста отзивчив човек и постоянно съм имала известни терзания по отношение на нейното държание. Например, когато за първи път започнаха да се срещат, синът ми живееше с мен и Ели идваше на посетители за уикенда, те имаха връзка от разстояние.

„ Те постоянно приготвяха вечеря в нашата къща, само че рядко биха ме поканили да се причисля към тях. Намерих това за необикновено жестоко, защото имах възприятието, че ме изключват в личния ми дом. Имаше и случай, при който тя използваше перал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР