Майките гледаха ужасено, когато големият им ден със семействата им

...
Майките гледаха ужасено, когато големият им ден със семействата им
Коментари Харесай

Голяма битка за Деня на майката избухва в оживен ресторант, докато родителите предпазват плачещо дете от сбиване

Майките гледаха ужасено, когато огромният им ден със фамилиите им беше пресечен от грубо сборичкване в ресторант, когато две дами удряха и дърпаха коси един на различен.

Кадри, циркулиращи онлайн, демонстрират по какъв начин двете двойки се борят в Restaurant Bar & Grill в центъра на Ливърпул. Майките, изведени на вечеря, в последна сметка трябваше да заобикалят тътена, който се носеше из ресторанта, причинявайки нечовечен безпорядък, преди двойката в последна сметка да бъде изритана.

В фрагменти от случая се чува един човек да споделя: „ Тя си удря главата “, до момента в който различен крещи: „ Това е нашият ден на майката! “ Видеото демонстрира по какъв начин една жена хваща друга за косата и я дърпа надолу в седяща зона, като се връща сред масите към центъра на ресторанта, където в последна сметка те се разделят измежду навалица от хора. Може да се види и по какъв начин майка се пробва да отбрани дребното си момиченце - което беше на ръба на сълзите - от скрап, до момента в който дамите падат обратно.

Видео от случая има повече от 35 000 гледания в обществени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР