Майки от Пловдив алармираха за съмнителен мъж с педофилски наклонностим

...
Майки от Пловдив алармираха за съмнителен мъж с педофилски наклонностим
Коментари Харесай

Притеснени майки: Педофил обикаля детски площадки в Тракия, сваля си гащите пред децата

Майки от Пловдив сигнализираха за подозрителен мъж с педофилски наклонностим който обикаля наоколо до детски площади в Тракия. Разтревожени родители се свързаха с TrafficNews, с цел да оповестят, че към този момент няколко пъти са засичат мъж със свалени гащи към детските уреди.

Скандалната обстановка се развила в парка зад детска градина „ Кремена “:

„ Бяхме аз и още една жена с дечицата на междублоковото пространство на 15ти блок, децата си играеха. Този субект мина край тях един път с на половина свалени гащи. След 5 минути се върна и се насочи право против децата. Съблече се против тях с изцяло ясно схващане “, споделя потресено една от майките.

Тя споделя още, че дружно с натрупалите се дами скочили и се развикали на мъжа. Заради създалата се блъсканица той незабавно се разтичал.

По нейни описания мъжът е на междинен на растеж, мургав с чуплива коса. Няколко пъти бил облечен с едни и същи черни панталони и яке.

От Министерство на вътрешните работи оповестиха за TrafficNews , че началникът на районното е осведомен с проблема. При обход на територията униформените ще имат поради и ще правят огледи за човек със подозрително държание и дейности. От полицията обаче молиха при положение на сходни проблеми, очевидците незабавно да алармират до органите на реда, с цел да може да се прави инспекция още на момента.

Снимка: Илюстративна
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР