Майки бойкотираха среща в социалното министерство за законовите промени за

...
Майки бойкотираха среща в социалното министерство за законовите промени за
Коментари Харесай

Майките на деца с увреждания бойкотираха среща в социалното министерство

Майки бойкотираха среща в общественото министерство за законовите промени за хората с увреждания. Това се случва, откакто в четвъртък те напуснаха ядосани среща с депутати и министри.

И без тяхното наличие обаче, страната и хора с увреждания продължиха разискването на измененията. Министър Бисер Петков не се ангажира със период за внасяне на промяната. Според омбудсмана Мая Манолова обаче е допустимо още идната седмица текстовете да бъдат импортирани в Народното събрание.

Не че няма какво да обсъждаме, само че да вървим на такива срещи, с цел да ни се подиграват и да ни изясняват по какъв начин нещата няма да станат, е безусловно ненужно, съобщи Весела Одажиева и добави, че митингите ще продължат.

Ясно е, че майките са обезкуражени, тъй като бяха лъгани доста пъти. Мисля, че диалог сред страните може да се случи, когато има подготвени планове, съобщи омбудсманът Мая Манолова.

Надеждата ми е да стигнем до съгласие, тъй като аз не споделям, че нищо не е направено, заявипредседателят на Агенцията за хората с увреждания Минчо Коралски.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР