Майката внася жалби до всички отговорни институцииМайка на осмокласничка разказва,

...
Майката внася жалби до всички отговорни институцииМайка на осмокласничка разказва,
Коментари Харесай

Агресия срещу момиче в Търновско училище

Майката внася тъжби до всички виновни институции

Майка на осмокласничка споделя, че в продължение на година пробва да спре експанзия и принуждение в учебно заведение във Велико Търново, само че без триумф.

Тя дава и видео – сцената се разиграва в час по български език и литература. Конфликтът е следващ, споделя Теодора Иванова, майка на удареното момиче.

„ Обиди – вербални, започнаха да ѝ взимат движимости, да не ѝ ги връщат. Класния сподели, че това са материални неща и че това е улицата и щерка ми би трябвало да привиква “, твърди майката, представена от.

Майката споделя, че последователно обстановката излиза отвън надзор.

Жената упорства за решение на казуса от страна на учебното управление, само че по думите ѝ без резултат. Внася тъжби до всички виновни институции.

В отговор на това Иванова получава съобщение за разкриване на процедура за наказване на щерка ѝ във връзка със снимания клип. Предлага се тя да бъде осъдена по няколко члена – за уронване престижа на учителя, налагане на душевен и физически тормоз (върху момичето, което я удря) и неспазване на дисциплината.

Директорът на филантропичната гимназия е в отпуск. Пожела да беседваме по телефона.

„ Тя няма нито един документ, който да потвърждава нейните изказвания. Не забравяйте, че има видеозаписи от камерата в класа, което е напълно друго “, съобщи Павлин Витанов, шеф на Профилирана филантропична гимназия „ Св. св. Кирил и Методий “.

Образователното министерство ревизира случая. С него са осведомени и Дирекция „ Социално подкрепяне “ и Агенцията за протекция на детето.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР