Майката Природа сама по себе си е мощен източник на

...
Майката Природа сама по себе си е мощен източник на
Коментари Харесай

Как да използваш енергията на лятото, за да събудиш богинята в себе си

Майката Природа сама по себе си е мощен източник на мощ, на живот и хубост, каквито сме и самите ние като дами. Всеки неѝн сезон носи своя самостоятелен заряд и ни дава опция да преоткрием себе си и да презаредим батериите си.

През лятото денят е по-дълъг, слънчевите лъчи са по-нахални, а ние сме изпълнени с толкоз доста блян. Истината е, че към този момент носим тайнствената сила на богинята на лятото вътре в себе си, остава единствено да я събудим. И през днешния ден ще ти покажем по какъв начин.

Първо, започни да прекарваш повече време на открито. Позволи на слънцето да целуне и възнагради с положителна сила. Търси водата (плаж, река, язовир, фонтан) – тъкмо като нас, тя прелива от едно положение в друго, показва непреходност, непримиримост, само че е и мощно изменчива – хем бурна, хем от време на време лъжливо плитка.

Следващата стъпка: инвестирай в бански, който те кара да се чувстваш като богиня . Той ще направи чудеса със самочувствието ти и ще задейства твоята женска сила. Последвай нашите препоръки по тематиката тук:
 Избери бански съгласно фигурата си  Избери бански съгласно фигурата си  Избери бански съгласно фигурата си  Избери бански съгласно фигурата си
През лятото е време да помислиш повече за себе си, да се съсредоточиш върху личните ти желания, да разцъфнеш. Сигурни сме, единствено като си прочела тези редове, към този момент знаеш тъкмо от какво се нуждаеш, с цел да се доближиш до своята по-добра версия.

Позволи си да бъдеш по-закачлива, по-усмихната, по-освободена – тъкмо като сегашния сезон.

Защото заслужаваш да си доставяш наслаждение, заслужаваш обич, заслужаваш да бъдеш щастлива. Всеки ден, освен през лятото.

Носи повече поли и рокли в светли тонове. Позволи на кожата ти да диша, а на тялото ти да се движи допустимо най-свободно. И то не с цел да изглеждаш по-добре, а с цел да се чувстваш по-добре. Понякога най-малките неща, които ни костват минимум старания, ни носят най-големите положителни промени.
 Дългата пола: 15 горещи визии за летните дни  Дългата пола: 15 горещи визии за летните дни  Дългата пола: 15 горещи визии за летните дни  Дългата пола: 15 горещи визии за летните дни
Нашата чисто женска задача е освен сътворяваме хубост, само че и да насърчаваме хубостта във всеки смисъл на тази дума. Това с цялостна мощ важи и за персоналното ти пространство.

Време е да пуснеш лятото в дома ти. То е сакралният център, от който зависи благополучието на цялото семейство.

Проветрявай пространствата постоянно. Украси с повече зеленина. В нашата изложба можеш да откриеш лесни и вдъхновяващи хрумвания, с които ще преобразиш освен жилището ти, само че и с него вътрешния ти свят:
 Превърни терасата си в градски оазис: 6 хрумвания за всеки джоб  Превърни терасата си в градски оазис: 6 хрумвания за всеки джоб  Превърни терасата си в градски оазис: 6 хрумвания за всеки джоб  Превърни терасата си в градски оазис: 6 хрумвания за всеки джоб
И последно, само че не на последно място: избери едно нещо, от което да се освободиш . Може да е човек, може да е нездравословен табиет, може да е даже остарял предмет. Понякога е елементарно, от време на време не е. Затова те молим единствено за едно едничко нещо.

Когато го направиш, ще започнеш да хабиш все по-малко сила за несъответствуващи цели. Това ще ти даде опция да „ складираш “ повече сила вътре в себе си, която ще можеш да насочиш в нова, по-продуктивна посока.

Още скъпи препоръки за активирането на женската сила можеш да откриеш тук:
 8 изпитани метода да активираме женската си сила  8 изпитани метода да активираме женската си сила  8 изпитани метода да активираме женската си сила  8 изпитани метода да активираме женската си сила
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР