Майката, обвинила монтанска фирма, че продава мухлясали закуски на ученици,

...
Майката, обвинила монтанска фирма, че продава мухлясали закуски на ученици,
Коментари Харесай

Майка от Монтана се извини на фирма за фалшиви обвинения

Майката, обвинила монтанска компания, че продава мухлясали закуски на възпитаници, си призна, че изказванието й не дава отговор на истината. Зорница Бурчина – Димитрова се извини обществено за отправените обвинявания и съобщи, че е била подведена от децата.
След като нейна обява в обществените мрежи събра десетки реакции и мнения, а от компанията обявиха, че написаното не дава отговор на истината, дамата я изтри. Впоследствие тя се срещнала с шефа на лавката и му поднесла персонално извинението си, след което го направи и обществено.
„ Здравейте, желая да уточня, че постът ми за мухлясалата закуска се оказа, че не дава отговор на истината. В закуската е имало подправки и на децата им се е сторило, че е мухал. Направих обявата под въздействието на афект, без да ревизира дали е истина, за което се оправдавам “, написа монтанчанката.
Припомняме, че Димиртова обществено упрекна чиновниците и шефа на лавката в Трето и Четвърто главно учебно заведение в Монтана, че продават остарели и мухлясали закуски и прикани способените органи да се самосезират по сигнала й.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР