Майката на загиналия в зверската катастрофа в Новогодишната нощ на

...
Майката на загиналия в зверската катастрофа в Новогодишната нощ на
Коментари Харесай

Майката на убития от Златомир Велислав през сълзи направи шокиращи разкрития по делото за смъртта на детето ѝ.

Майката на починалия в зверската злополука в Новогодишната нощ на 2015 против 2016 година Велислав Вълков – Димитринка обяви след условната присъда за убийството на сина й, че по делото са скрити доста неща. „ Това е нищо! “, коментира дамата откакто чу, че индивидът умъртвил детето й в автомобилна злополука получи условна присъда, написа Флагман бг.

„ Скриха се доста неща по случая. Скри се, че в колата е имало пети човек на име Иван. Укриха се доказателства по делото, има и още нещо – те не са тръгнали от Айтос, а от Бургас “, описа през сълзи покрусената жена.

Само няколко минути по-рано окръжният магистрат Георги Пепеляшев разгласи, че за шофиране в пияно положение и без брошура 15-годишният тогава Златомир Велчев ще получи присъда от 1 година и 6 месеца, която се отсрочва с 3-годишен изпитателен период.

Съдията се съобрази напълно с желаното от прокуратурата наказване. Парадоксалното в тази ситуация е, че юристът на Златомир – Станко Кралев изиска по-висока присъда за повереника си от прокурор Ангел Георгиев.

Опитният правист няколко пъти пледираше, че Златомир би трябвало да получи оптималния изпитателен период, който е не три, а пет години. Това потресе още повече околните на починалия Велислав, които оповестиха, че ще апелират решението пред въззивната инстанция.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР