Майката на убитата тийнейджърка Brianna Ghey каза, че транс омразата“,

...
Майката на убитата тийнейджърка Brianna Ghey каза, че транс омразата“,
Коментари Харесай

Майката на Brianna Ghey казва, че „транс омразата“, насочена към дъщеря на X, е „ужасна“

Майката на убитата тийнейджърка Brianna Ghey сподели, че „ транс омразата “, ориентирана към щерка й, когато публикации за нея се разгласяват в обществените медии, е „ извънредно “.

37-годишната Естер Гей сподели на осведомителната организация PA, че е съобщила за коментар за щерка си в X, някогашен Twitter, само че компанията не го е свалила, намирайки, че не нарушава политиките им.

Г-жа Гей сподели, че компании като X имат „ морална отговорност “ да пазят младежите от щета онлайн, откакто щерка й Бриана, която беше транссексуална, се бореше с психологичното си здраве, което се утежни от достъпа до хранене -разстройство и наличие за самонараняване в платформата.

Тя също по този начин сподели, че „ към момента няма нищо в дневника “ по отношение на евентуална среща с премиера Риши Сунак, само че добави: „ Надявам се скоро да уредя нещо откакто имах къса отмора. “

Тя сподели, че би желала „ да разбере мнението му “ по отношение на онлайн сигурността на младежите и обсъдете нейната акция „ Мир в мозъка “ за подготвен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР