Майката на убиеца на Милен Цветков - Кристиан, вдигна сватба.

...
Майката на убиеца на Милен Цветков - Кристиан, вдигна сватба.
Коментари Харесай

Майката на убиеца на Милен Цветков вдигна пищна сватба

Майката на килъра на Милен Цветков - Кристиан, подвигна женитба. Бизнесдамата Десислава Николова се врече във честност на италиански милионер този уикенд. Новината заяви Иван Тенев, прочут под псевдонима сътрудник Тенев. Снимки от обилното празненство журналистът показа на профила си във Facebook, заяви woman.bg.



На шикозното сватбено празненство, което се състоя в първокласната зала " Мусала " на хотел " Хилтън ". Присъстваха представители на софийското и римско хай-общество. Избраникът на сърцето на госпожа Николова се споделя Андреа Паломбини и е съсобственик на фамозните оазиси на кулинарията „ Grand Italia “ и „ Strega “ в самия център на безконечния град до TEATRO dell’Opera di Roma. Той е и основател на познатата и в Холивуд фешън марка ANDREA PALOMBINI SHIRTS, заяви организация Тенев.



Сред празничните блюда имаше петстепенно гурме меню, превъзходна торта, включително и изтънчен питие-съпровод с фамозни български ракии и виновност от специфичната селекция на маза „ Братя Минкови “, италиански гроздови елексири, и уиски с възрастта на позастарял младеж изглезиха пъстрата компания от родственици, другари и безнес сътрудници на младоженците.



Сватбената вечер бе озвучена от вълшебния глас на Орлин Горанов, който вълнуваше гостите емблематични песни от предишното и незалязващи италиански шлагери. На фотосите не се вижда Кристиан, на който е наложена възбрана да излиза от вкъщи си. Заради убийството на журналиста момчето е под домакински арест. Не е загадка, че синът на булката е плод на любовта ѝ с различен заможен предприемач.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР