Майката на тригодишно момиче, което почина, след като прекара повече

...
Майката на тригодишно момиче, което почина, след като прекара повече
Коментари Харесай

Момиче от Джорджия, 3, умира, след като прекара 11 часа в замръзнала гора с майка си, която е изправена пред обвинение в убийство

Майката на тригодишно момиче, което умря, откакто прекара повече от 11 часа в горите в мразовито време е задържан, оповестиха управляващите в Джорджия.

35-годишният Уриха Ридж е изправен пред голям брой обвинявания в свирепост към деца и едно обвиняване в тежко ликвидиране, шерифът на окръг Дъглас сподели сряда.

Депутатите дадоха отговор на Foxhall Resort преди обяд на 16 януари по отношение на жена и двете й деца, „ хипотетично изгубени в гората “. Служителите на курорта помогнаха на депутатите да намерят Ридж и двете й деца, които бяха „ мокри до крайник “, на възраст три и седем години, в гориста околност, надалеч от курорта, в който бяха отседнали. Майката и децата бяха откарани в лечебни заведения, където тригодишното дете умря заради това, което следователите считат, че е излагане на стихията.

„ Смята се, че главната причина е използването на противозаконни опиати Уриха Ридж заведе двете си дребни деца в гората, минимално облечени, при температури под нулата и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР