Майката на топ дизайнерката МЕГЗ се оказа по-коментирана дори от

...
Майката на топ дизайнерката МЕГЗ се оказа по-коментирана дори от
Коментари Харесай

Майката на Мегз на път да я бие по слава, показа голям талант и се превърна в звезда

Майката на топ дизайнерката МЕГЗ се оказа по-коментирана даже от щерка си тези дни.
Г-жа Каканашева се появи като отлична стопанка. Вече няколко месеца тя доста интензивно разгласява кулинарните си творения в известна кулинарна Facebook група.
Общността има близо 300 хиляди почитатели и се споделя „ Домашни вкусотии “ и е благосъстоятелност на известната кулинарна блогърка Теодора Титова.
Магдалена Каканашева съумяла доста бързо да натрупа известност в групата. Не единствено поради известната си фамилия, а и тъй като тъкмо като МЕГЗ тя имала гений да написа. Каканашева – старша незабавно получила и специфичен дан „ Разказвач на образни истории ”.

Това е специфичен приз, които потребителите получават с повишаване на известността им в групата. Г-жа Каканашева доста бързо станала един от най- известните членове я интернет общността. Като някои от постовете ѝ събират над 4 000 лайка, което е рекордно за публикуващите в групата. А под изявленията ѝ има стотици похвали и мнения на кулинарна тема.
Злите езици шушукат, че нищо чудно МЕГЗ да поддържа майка си и да употребява връзките си в малкия екран и да я уреди в някое кулинарно предаване.
Наскоро стана ясно, че скандалната Миглена Каканашева-Мегз е наследила от своята майка усета към правенето на пари от нищо. Именно родителката научила дъщеря си по какъв начин да омотава в подли схеми наивните мъже, които тичат след фустата й. Точно по този метод преди години самата Магдалена натрупала луди пари.

Тя завлякла с тлъсти суми цяла детска градина в родни Раковски, а да стори това й оказал помощ тогавашният й лубовник – отбелязва изданието.
В пловдивското градче Раковски още се споделя историята на майката на Мегз – Магдалена, окрала парите за ремонт на една от забавачките в града. Това станало, още когато дъщерята била ученичка. Г-жа Каканашева работела като касиер в детска градина в локалния квартал „ Секирово “. Заплатата й била близка до минималната и фамилията се чудело по какъв начин да свързва двата края.
Точно тогава обаче в градината решили да вършат ремонт. Касиерката видяла в това златна опция.

„ Този ремонт излезе златен.
Каканашева стартира да надписва сметките за материали и заплати на служащите, представяше за осребряване подправени фактури, проточи работата и завлече градината най-малко със стотина бона “ – настояват локални поданици.
За да направи всичко това, й била нужна сериозна помощ, и то от страна на строителните служащи.
Каканашева-старша се насочила непосредствено към шефа йм, който бил турчин. Засуканата по това време госпожа за броени дни съумяла да го омотае в мрежите си и да му стане държанка, въпреки че и той, и тя били публично женени – настояват хора от Раковски.
Инфо: Хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР