Майката на Сузанита се похвали, че също като бившия си

...
Майката на Сузанита се похвали, че също като бившия си
Коментари Харесай

Майката на Сузанита: Орхан не е никакъв баща, да се жени за кого си иска

Майката на Сузанита се похвали, че също като някогашния си брачен партньор Орхан Мурад още веднъж лети на крилете на любовта. " И аз съм влюбена, пребивавам с чужденец, сега съм в Германия. Орхан има цялостното право да прави каквото реши и да се дами за който реши. Той и преди правеше каквото си желае, само че в този момент най-малко има правото да гo прави. "

Това сподели пред " България Днес “ някогашната брачна половинка на Орхан Мурад - Шенай. Тя живее в Германия към този момент повече от година, а децата ѝ постоянно вървят на посетители. " Те и двете се радват за мен, тъй като знаят през годините какви неща изтърпях. Най-сетне си открих човек, чужденец е, само че не желая да приказвам, с цел да не ми е уроки. Ново и щастливо ми е “, споделя Шенай.

Освен нов обичан, майката на Сузанита си е намерила и работа в Германия. По думите на Шенай щерка ѝ, която постоянно я навестява, нееднократно е споделяла, че не желае и да чуе за татко си, нито да го види, защото не го чувствала като татко. " Ето, разбирате по какъв начин стоят нещата. Ако единствено аз бях повода за краха на нашия брак, най-малко Орхан да беше добър татко, а то и това не е. Въобще не контактува с никое от двете деца. Честно казано, той има две лица - едното е за пред медиите, а другото - у дома. Там си избива комплексите. Но да е здрав, това му поисквам и друго не ме интересува “, прибавя пред изданието Шенай.

Тези дни Орхан Мурад се ожени още веднъж. Фолкпевецът се врече във честност на Камелия Добрева на скромна гала, а с тържественото събитие се похвали самият той. От своя страна пък Шенай помоли приятелите си от страницата в обществената мрежа да ѝ пожелаят шанс в новото начинание и новия живот, който стартира да води надалеч от родината. Почитателите ѝ, които фрапантно се усилиха, откакто се раздели гръмко с Орхан, ѝ пожелават триумф, а Шенай реши още веднъж да си върне българското име и към този момент се споделя Вероника Кузева.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР