Майката на Северин Красимиров, обвинен за убийството на журналистката Виктория

...
Майката на Северин Красимиров, обвинен за убийството на журналистката Виктория
Коментари Харесай

Майката на Северин иска той да бъде съден и да лежи в Германия

Майката на Северин Красимиров , упрекнат за убийството на журналистката Виктория Маринова - Надежда Красимирова съобщи, че той е признал виновността си , заяви Нова телевизия.

Тя работи в Германия и от там съобщи, че синът й Северин е признал виновността си. По-късно денем ще бъде гледано делото му за връщане в България .

 Обвиненият Северин Красимиров е приказвал пред немски съд
Обвиненият Северин Красимиров е приказвал пред немски съд

В Германия гледат мярката за неотклонение на арестувания

Според информацията, Северин разказал пред майка си, че след рожден ден бил пийнал и надрусан. Майката желае синът й да бъде съден в Германия и да излежи присъдата си в техен затвор . Надежда се притеснява, че в България ще го убият.

" Той призна, че го е направил на пияна глава, бил е надрусан. Каза ми, че не помни нищо . Започна да плаче пред мен. Той не е подобен човек ", описа майката на обвинявания за убийството на журналистката.

 Две задочни обвинявания повдигнати на килъра Северин Обновена
Две задочни обвинявания повдигнати на килъра Северин

Само за изнасилването може да получи сред 10 и 20 година затвор

Надежда Красимирова твърди, че синът й е с умствена назадничавост. Взимал е и хапчета , само че тя спряла да му ги дава. Освен Северин, дамата има още седем деца.

Припомняме, по до момента известната информация Северин е роден през 1997 година и е женен .

Все още не е ясно по кое време обвиненият за убийството в Русе ще бъде екстрадиран в България . Очаква се Окръжен съд в Долна Саксония да реши това в границите на днешния ден. Максималният период, за екстрадиция е 40 дни, само че се чака да стане по-бързо.

Припомняме, по-рано таза заран ръководителят на окръжния съд в Щаде Вили Вирт съобщи, че обвиненият за убийството на журналистката Виктория Маринова - Северин Красимиров е дал информация по случая пред немски съд.

Преди часове бе обявено, че Красимиров се е съгласил обвиняванията против него да се гледат по съкратена процедура , с цел да бъде върнат оптимално бързо в България, само че не бяха предоставени никакви детайлности.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР