Майката на седемгодишната Дамла, която бе убита при странни обстоятелства

...
Майката на седемгодишната Дамла, която бе убита при странни обстоятелства
Коментари Харесай

Майката – убийца е ЗАДЪРЖАНА! В Момчилград хората се вдигнаха на БУНТ – вижте защо!

Майката на седемгодишната Дамла, която бе убита при странни условия в Момчилград, е арестувана от полицията, заяви уеб сайтът 24rodopi.com. В същото време протестно шествие стартира в Момчилград малко преди 15.00 часа поради неналичието на публична информация за убийството.

Около 50 души се събраха пред блок „ Слава “, където до нощта на събота против неделя живееше дребната Дамла. Нейният мъртвец бе открит от майката Садет Муса, само че сега тя е арестувана. Групата потегли около Общината към центъра и зави в посока към постройката на Районното ръководство на полицията. В протестното шествие се включиха още хора, към този момент се доста повече.

Според районната медия нощес, към 22 часа майката на момиченцето Садет Муса е била докарана в болничното заведение за обзор, който е наложителен преди задържане. След това тя и нейна другарка били разпитвани до 4.00 часа сутринта.

Убийството на детето докара до напрежение в родопския град. Малко преди 15 часа стартира протестно шествие. Хората в Момчилград са недоволни поради неналичието на публична информация за убийството на Дамла.

Около 50 души се събраха пред блок „ Слава “, където живее фамилията. След това групата потегли около Общината към центъра и зави в посока към постройката на Районното ръководство на полицията. В протестното шествие се включиха още хора.

„ Искаме цялата истина за гибелта на Дамла “, обявиха протестиращи пред 24rodopi.com.

Трупът на детето бе открит от майката като главичката на детето бе облепена с тиксо. Тогава Садет Муса твърдеше, че е намерила момиченцето си безжизнено, връщайки се от нощна промяна.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР