Майката на Сашко го обича, но е много чувствителна. Нервната

...
Майката на Сашко го обича, но е много чувствителна. Нервната
Коментари Харесай

Бабата на изчезналия Александър: Майка му го обича, но е много чувствителна

" Майката на Сашко го обича, само че е доста сензитивна. Нервната ѝ система е доста сензитивна и евентуално заради това не можа да издържи да гледа детето. Все отново те са сложни за гледане тези деца ", това сподели пред Bulgaria ON AIR бабата на 12-годишен Александър Цветанов от Перник, който изчезна в петък.

Детето, което е аутист, изчезна безследно в петък към 16:00 часа, до момента в който бе с татко си - нотариуса Александър Цветанов. Вече три денонощия се организира невиждана издирвателна акция, в която вземат участие и хиляди доброволци от разнообразни градове. Въпреки напъните им, досега от детето няма диря. Издирването продължава с термокамери, кучета, дронове, хеликоптер, а по-рано през днешния ден и водолазни екипи претърсиха водоеми в квартал " Калкас ".

От профила на майката на Александър в обществените мрежи стана ясно, че тя има още един по-голям наследник, и живее със своя другар във Англия.

" Тя се обажда от там да пита за детето. Тревожи се. Знае, че е детето е изчезнало ", сподели още бабата.

Тя споделя, че Радостина не е виждала скоро детето си онлайн.

" Поддържа контакт с него по " Вайбър ". За последно онлайн го е виждала може би преди една година ", споделя още бабата на Александър.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР