Майката на самоубилото се момче в двора на гимназия в

...
Майката на самоубилото се момче в двора на гимназия в
Коментари Харесай

Майката на самоубилото се момче в двора на гимназия в Русе с разтърсваща изповед


Майката на самоубилото се момче в двора на гимназия в Русе разгласява прочувствен пост в обществената мрежа "Фейсбук ".

Публикуваме изповедта без редакторска интервенция:

"Никой родител не може да се приготви за такава покруса...и не би трябвало...

Да надживееш детето си...

Благодаря на Вики за 15-те години които ни подари и показа с нас! Благодаря на Вики, че внесе светлина, наслада и вяра в нас!
15-годишен почина в двора на учебно заведение, проверяват самоубийство

Хилядите въпроси които си задавахме преди и в този момент....само той може да отговори на тях...когато е подготвен...когато още веднъж бъдем дружно.

Вики е индивидът с най-чистата душа който познавам. Изключително непретенциозен, съчувствен, сензитивен и изживяващ всичко което се случва с близките и човечеството. Да... човечеството...смяташе че сме прекрачили границата...и планетата ни няма късмет да се възвърне...Мислеше огромно, мъчно му беше да одобри, че в света не всичко е положително, да одобри лошотията, арогантността, закононарушенията с които всяка вечер ни заливат по новините, катаклизмите по света, породени от нас хората.

Неговата пристрастеност са планетите, космоса, звездите...Сега той е част от тази необятна галактика и се надявам да открие отговорите на своите въпроси!

Обичаме те безпределно доста, Вики! Няма да напиша „ почивай в мир “, тъй като знам, че твоето странствуване те първа стартира...

Никога не е последно довиждане... Умирайки, хората не престават да съществуват. Те единствено изчезват от нашето полезрение.

П.п. Опелото ще се извърши на 23.01.2020.от 10.30 в параклиса на гробищен парк „ Чародейка “, се споделя в поста на майката на момчето.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР