Майката на починалия Арън Картър - Джейн Шнек, вини българската

...
Майката на починалия Арън Картър - Джейн Шнек, вини българската
Коментари Харесай

Винят българката Мелани за смъртта на Картър!

Майката на умрелия Арън Картър - Джейн Шнек, вини българската му избраница за неговата гибел. Освен това съгласно нея Мелани Мартин се е възползвала от кончината на сина й.

Джейн пусна редица изявления в обществените мрежи, в които сипе обвинявания към майката на внука си Принс. Интересно е, че небрежно по-късно ги изтри. Но те към този момент бяха свалени от бдителни почитатели и стигнаха до американските медии.  Майката на картер твърди, че Мелани е „ доила “ починалия й наследник за пари и се възползва от гибелта му.

" Сега Мелани възнамеряват бдение. Майната й! Тя го подлуди и печели при всяка опция от гибелта му ", гласи едно от известията.

 

Джейн не стопира дотук.

" Детективите от Лос Анджелис ми дадоха обещание, че няма да заметат това под килима. Ще има цялостно следствие. Мелани печели пари от гибелта му при всяка опция. Отвратителна е! “, продължава майката на Картър.

Мелани и Арън започнаха да се срещат при започване на 2020 година и се сгодиха през юни същата година. Те посрещнаха сина си Принс през ноември 2021 година. Постоянно се събираха и разделяха до гибелта на артиста преди месец.

Майката на Картър изтри всички свои известия, с които атакува годеницата на сина си, а семейство пробва да изглади нещата с Мелани.

Пред уеб страницата TMZ българката твърди, че тя и майката на Арън са имали много положителни връзки преди гибелта на артиста и не схваща неоправдателните постове против нея. Мелани сподели, че майката на обичания й я наричала „ добра жена “.

 Тя също по този начин разкри, че асистентът на сестрата близначка на Арън – Ейнджъл се свързал персонално с нея. Той желал да се извини и да я уведоми, че обвиняващите обява са отстранени.

Ейнджъл е админ на завещание на брат си. То възлиза на към 550 хиляди $, които ще отидат при дребния Прис.

Семейството възнамерява възпоменателна работа за артиста идната година, когато ще разпилян праха му. Мелани твърди, че била поканен да участва. Само преди дни Джейн разгласи, че българката няма да е на опелото.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР