Майката на момичето сподели за медията ни, че е безкрайно

...
Майката на момичето сподели за медията ни, че е безкрайно
Коментари Харесай

Много млади хора се отзоваха на призива за кръводаряване за Симона


Майката на момичето показа за медията ни, че е безпределно признателна на всички, които са се отзовали и са съпричастни с болката им. Тя добави, че доста хора се молят за подобрението на детето й и тази позитивна сила е поддръжка за момичето. Майката на Симона обаче не скри, че към момента е мощно обезпокоена, тъй като положението на щерка й остава доста тежко.

По информация от пресцентъра на МБАЛ " Св. Анна " от през вчерашния ден Симона продължава да е в медикаментозна кома, само че положението й се смята за устойчиво съгласно лекарите. Девойката продължава да е на апаратна вентилация. От варненския " Пирогов " допълниха, че през почивните дни положението на Симона внезапно се е влошило, само че рецесията към вчерашния ден е била овладяна. 

Припомняме, че при ужасният случай на спирка " Тракия " на 4 ноември пострадаха общо четирима индивида. Най-тежко и все още е положението на Симона, която беше настанена в Реанимация с заплаха за живота с тежка черепно-мозъчна контузия, контузия на гръдния панер и на крайниците. 

Младият мъж, който също пострада, към този момент е вън от заплаха и е настанен в отделението по " Ортопедия " към болничното заведение. 

При удара пострадаха още едно 14 годишно момиче и 51-годишна жена, която бе настанена с комоцио в УМБАЛ " Св. Марина ".

21-годишният лидер, предизвикал злополуката, бе арестуван, а впоследствие освободен. Сред главните версии за нещастието бяха заспиване зад кормилото и техническа неизправност на автомобила. Очаква се след изясняване на причините  и събитията за тежкия случай, той да бъде измамен под отговорност за злополуката и за нанасяне на телесна щета по несъобразителност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР