Майката на Мауро Романо - дете, отвлечено в Саленто през

...
Майката на Мауро Романо - дете, отвлечено в Саленто през
Коментари Харесай

История като от роман: Възможно ли е дубайски шейх да е отвлечено италианче?

Майката на Мауро Романо - дете, отвлечено в Саленто през 1977 година, когато е единствено на шест години, през днешния ден се надява, че синът ѝ може да е жив. Нещо повече - съгласно нея той е шейх Мохамед ал Хабтор, 52-годишен, наследник на магната Халаф Ал Хабтор.
" Надявам се, че това е той, тъй като това би означавало, че към момента е жив и че никой в никакъв случай не го е убивал ", споделя пред АНСА Бианка Колайани, съобщи БГНЕС.
 Дубай с по-строги ограничения за туристи Дубай с по-строги ограничения за туристи
Висшият комитет на Дубай по ръководство на рецесиите и естествените бедствия разгласи, че трансформира протокола за достъп на чужденци в страната....
Майката на Мауро е разпознала сина си по фотография на шейха, с помощта на " два белега: единия върху веждата, другия на дясната ръка, който е получил от ютия ", споделя дамата.
За да бъде несъмнено, че е той, ще е належащо да се изследва ДНК, което съгласно известията на вестника, към този момент емирът е отказал. Семейството на Романо обаче има намерение да отиде персонално в Дубай, с цел да бъде осъществено проучване посредством застъпничеството на консулските управляващи. Родителите в никакъв случай не са спирали да търсят Мауро от деня на хипотетичната му гибел в Ракале Лече, на 21 юни 1977 година
Благодарение на тяхната непримиримост следствията не престават и довеждат до хипотетичния грабител, 79-годишен някогашен бръснар: той е фамилен другар, който Мауро назовава " чичо " и който в деня на изгубването му, съгласно прокуратурата, води Мауро с автомобила в лятната си къща, с цел да играе със сина му. Според обвиняването, там чакали две незнайни досега лица, които по-късно са взели детето със мощ, заличавайки всички следи от хипотетичното отвличане.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР