Майката на Ким Кардашиян – Крис Дженър, наруши мълчанието относно

...
Майката на Ким Кардашиян – Крис Дженър, наруши мълчанието относно
Коментари Харесай

Крис Дженър наруши мълчанието за развода на Ким и Кание

Майката на Ким Кардашиян – Крис Дженър, наруши мълчанието по отношение на развода на щерка й с рапъра Кание Уест.

По време на гостуването си в „ Шоуто на Кайл и Джаки “, 65-годишната риалити звезда бе запитана и за протичащото се в фамилията й.

„ Мисля, че такова нещо постоянно ще е мъчно, по което и време да става. Знаете, забъркани са доста деца “, стартира Крис, визирайки четирите деца на досегашната двойка.

„ Хубавото на фамилията ни е, че постоянно сме отсреща един за различен. Подкрепяме се и се обичаме доста. Ето за какво всичко, което желая, е те двамата да бъдат щастливи, както и децата. Това е задачата сега. Мисля, че всички желаеме това за нашите фамилии – просто да имаме опцията да се обичаме и ценим един различен и всички да са добре. Това е, което искаш, когато си майка “, добави тя.

Ким Кардашиян публично подаде молба за бракоразвод на 19 февруари в Лос Анджелис, след шест години и половина брак. Причината, която тя посочи, бе и една от най-често употребяваните при звездните двойки, а точно – непреодолими разлики.

Брюнетката изиска и взаимно настойничество над четирите им деца – Норт Уест, Псалм Уест, Чикаго Уест и Сейнт Уест, като последните две са от сурогатна майка.

Мнозина от почитателите започнаха да се питат и по какъв начин ще бъде разграничено голямото благосъстояние на двойката, само че в правосъдните документи е посочено, че двамата са били подписали предбрачен контракт и най-малко подялбата на имуществото ще бъде лесна.

Ким Кардашиян има зад тила си още два развода. Едва на 19-годишна възраст тя се врече във честност на музикалния продуцент Деймиън Томас, само че бракът им просъществува четири години.

От 2011 година до 2013 година пък Ким е омъжена за баскетболиста Крис Хъмфрис, а година по-късно споделя заветното „ да “ на Кание Уест. Малцина са тези, които предсказват триумф и на този брак, само че двамата с рапъра опровергаваха всички, най-малко до момента.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР