Майката на изчезналия 32-годишен Здравко от Варна, Олга, сподели за

...
Майката на изчезналия 32-годишен Здравко от Варна, Олга, сподели за
Коментари Харесай

Майката на Здравко: Полицията бездейства, не са пуснали кучета да го търсят, не са гледали записи от камерите!

Майката на изчезналия 32-годишен Здравко от Варна, Олга, показа за Varna24.bg терзанието си от това, че полицията не поставя задоволително старания, с цел да открие синът й.
" Занесох облекла на Здравко в полицията с молба да пуснат полицейски кучета да го търсят. Щели да го създадат, в случай че се постанова. Колко повече от това да се постанова не знам, 24 дни към този момент момчето ми го няма. Освен това настоявахме да бъдат прегледани записите от охранителните камери край Пантеона. Чакали позволение от София и отново репликата беше: " Ще го създадем, госпожо, в случай че се постанова! ". Имаме съмнения, че Здравко може да се е вмъкнал в каналите под Пантеона, знаете, там има скривалища, има отворени входове натам. Как другояче ще изчезне толкоз бързо. Но и там никой не его е търсил. Не знаем към този момент към кого да се обърнем с вяра да направи нещо ", показа през сълзи обезверената майка.

Както към този момент Varna24.bg заяви, 32-годишният Здравко Чакъров страда от шизофрения. Неотдавна майка му показа, че положението му било предизвикано от дълбока меланхолия, която Здравко изживял на 20 години поради несподелена обич. Затворил се в себе си и почнал да става нервозен, откакто видял момичето, в което е влюбен, с бебешка количка в Морската градина.

От тогава с интелигентното момче, което знаело три езика и свирело на пиано, пишело стихове и четяло непрекъснато, почнала пагубна смяна.

Стигнало се до там, че преди 13 години, точно на Коледа, Здравко се нахвърлил върху родители си.

Тогава извикали полиция и младият мъж бил затворен в психиатрия. Започнало лекуване с разнообразни лекарства. Страдал от голям брой съпътстващи болести. Тежал 165 кг. След бягане по лечебни заведения в пет страни, родителите съумели да подобрят положението му.

Благодарение на неимоверните старания на майка му той съумял да смъкна тежестта си до 100 кг и да се оправи с диабета и високото кръвно налягане. Всяка седмица Здравко бил подложен на проучвания, а майка разум настойчиво го лекувала с билки, с цел да успее да усъвършенства психическото му положение.

На 7 септември били последно на обзор и лекарят ги обнадеждил, че положението му доста се е подобрило. Радостта на фамилията обаче не траяла дълго. Само след три дни мъжът изчезва в парка и оттогава от него няма диря.

От полицията разясниха преди дни за Varna24.bg , че продължава издирването на лицето и няма нови обстоятелства към него ".

В случай, че някой забележи Здравко, който е висок 187 см. и е облечен с риза на квадрати и кафяви дънки, може да се обади на тел. 112 или да се свърже с околните на следните телефони: 0897620544, 0898950987 и 052331713.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР