Майката на една от жертвите на убиеца Валдо Калокане призова

...
Майката на една от жертвите на убиеца Валдо Калокане призова
Коментари Харесай

Убийствата в Нотингам: Майката на жертвата на Валдо Калокане призовава шефа на полицията да се оттегли

Майката на една от жертвите на килъра Валдо Калокане прикани началника на полицията в Нотингамшир да се отдръпна, до момента в който се проверяват изказванията за пропуски - добавяйки, че е „ изгуби религия “ в управлението на силите.

Ема Уебър изрази угриженост, откакто стана ясно, че синът на шефа на силите Кейт Мейнел е бил измежду членовете на полицейска WhatsApp група, в която са оповестени графични детайлности за убийствата в Нотингам предходната година.

Силата се проверява както от полицейския контролен орган, Независимата работа за полицейско държание (IOPC), по този начин и от Полицейския лицей, откакто попадна под рецензия поради метода, по който се оправя със случая.

Г-жа Уебър, чийто 19-годишен наследник Барнаби е измежду убитите, сподели пред осведомителната организация PA: „ Кейт Мейнел ни сподели, че нейната връзка със фамилиите е била и ще бъде транспарантна и открита. За страдание, това е доста надалеч от случая и като такива ние загубихме религия и почитание към управлението на полицията...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР