Майката на две деца била бременна, когато лекарите й казали,

...
Майката на две деца била бременна, когато лекарите й казали,
Коментари Харесай

Коледно чудо! Лекарите й казаха, че й остават само четири години живот, но сега....

Майката на две деца била бременна, когато лекарите й споделили, че има рак. Независимо от рекомендациите на всички експерти, тя решила да износи бебето си до дъно. Трагедията се оказала още по-жестока, тъй като момиченцето умряло малко след раждането.

След това последвала и съкрушителната вест – бременността усложнила рака и към този момент не можело нищо да се направи.

Така англичанката Хейди Лоугън схванала, че й остават още четири години живот. Тази година, дни преди Коледа, се случило знамение.

По време на обикновен обзор лекарите не могли да повярват на очите си, тъй като се оказало, че ракът на гърдата е липсващ. Хейди получила най-прекрасния новогодишен подарък, който би си поискала.
Независимо, че експертите предизвестяват Хейди, че въпреки всичко ракът може да се върне още веднъж, тя възнамерява да си живее живота и да отпива с цялостни глътки от щастието.

„ Аз съм доста признателна, че получих повече време за мен и децата”, признава някогашната полицайка в предаване на Военновъздушни сили и разкрива, че най-сетне е престанала да се опасява.



„ Сега съм на 35 години, усещам се отлично. Светът е краката ми, моята огромна цел е да измисля какво желая да направя с остатъка от живота си. Преди не правех никакви планове”, споделя още Хейди.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР