Майката на детето на Венци Венц е от Врачанско, научи

...
Майката на детето на Венци Венц е от Врачанско, научи
Коментари Харесай

Ти да видиш! Майката на детето на Венци Венц е от Врачанско

Майката на детето на Венци Венц е от Врачанско, научи BulNews.bg. Корените на 20-годишната Мелани Мартинова Ширкова, която подари рапъра с щерка преди дни, са от село Селановци.
Хубавицата е учила в локалното школо „ Никола Вапцаров “ до 7 клас. След това е призната в учебното заведение по изкуства в Плевен и се преместила в огромния град. Семейството й обаче остава в селото и Мелани постоянно се прибира, с цел да ги посети. Майка й Анита е щастлива от новината, че е станала баба и черпи за внучката си в селското читалище, където работи. Братът на Мелани – Стивън, също живее в Селановци и е удовлетворен от обстоятелството, че към този момент е вуйчо, въпреки и единствено на 14 години.
Дуетната половинка на Павел – Венци Венц стана баща в дните сред Коледа и Нова година. На 28 декември в столична болница проплака дъщеричката му. Тя е с съвършените ограничения 3.3 кг и е 50 см. Мелани и Венци Венц са избрали за рожбата си екзотичното име Агуая. То произлиза от гръцката митология и символизира наслада, великолепие и хубост, показа самият реализатор.
Венци Венц и Мелани не са двойка, а доста положителни другари и даже са работили дружно. Рапърът бил решен да има дете до 30 години и по тази причина решил да го сътвори с непосредствен човек, въпреки без сантиментални връзки. Въпреки това той твърди, че Мелани е най-красивата жена, която познава, а Агуая дефинира като бохемско бебе, което просто си е избрало неконвенционални родители.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР