Майката на детето, чийто телефон бе счупен от Кристиано Роналдо,

...
Майката на детето, чийто телефон бе счупен от Кристиано Роналдо,
Коментари Харесай

Ужасяващо: Роналдо направил синина на дете с аутизъм и му счупил телефона, майката с покъртителен разказ

Майката на детето, чийто телефон бе строшен от Кристиано Роналдо, приказва за случая.

Случилото се стана след загубата на Манчестър Юнайтед от Евертън с 0:1 от 32-ия кръг на Висшата лига. Скоро по-късно португалецът се извини.

14-годишният Джей Хардинг пострада от дейностите на футболиста и има синина на ръката. Момчето е аутист и е било на " Гудисън Парк " дружно с майка си. " Играчите на Ман Юнайтед напуснаха терена след съдийски сигнал. Седяхме тъкмо до тунела и синът ми ги снимаше. Той смъкна телефона, тъй като Роналдо, минавайки оттова, смъкна корите си и се видя, че от крайници му тече кръв. Синът ми смъкна телефона, с цел да го прегледа по-отблизо - даже не сподели нищо.

Роналдо мина с ужасяващ, ужасяващ взор, мазета телефона от ръцете на сина ми и продължи. Виждате каква синина има. Просто не мога да допускам, че приказвам за това.

Плачех, треперех. Джейкъб беше в цялостен потрес - има аутизъм и диспраксия (вид закъснение в развиването, при което детето има проблеми с координацията и осъществяването на комплицирани дейности - б.р)

Така че той изцяло осъзна какво се е случило едвам когато се прибрахме. Той е доста смутен и в този момент ще бъде мъчно да го върнем във футбола. Това беше първият мач в живота му и това се случи.

Имахме прелестен ден до тези секунди, когато играчите на Манчестър Юнайтед напуснаха терена. Съсипа ни деня и остави неприятен послевкус.

Роналдо е кумир. Да, той не играе за Евертън, само че е значим състезател. Синът ми повтаряше: " Роналдо ще бъде там ". Това е неговият кумир.

Това е момче с аутизъм, нападнато от футболист. Това е моето виждане като майка ", сподели Сара Кели.



Синината, за която твърди Сара Кели, е оставена от сина й след случая с Роналдо



Снимка на телефон, за който Сара Кели твърди, че е разрушен от играча на Манчестър Юнайтед
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР