Майката на Дарина Министерска не вярва, че обвиненият за убийството

...
Майката на Дарина Министерска не вярва, че обвиненият за убийството
Коментари Харесай

Майката на убитата Дарина пред Dir.bg: Викторио ни заплашва дори в съда


Майката на Дарина Министерска не има вяра, че упрекнатият за убийството на щерка ѝ и внучката ѝ Никол се разкайва за стореното. Самият Викторио твърдеше това в съда през днешния ден, където стана ясно, че прокуратурата желае пожизнен затвор без подмяна. Това е настояването и на околните на убитите майка и бебе.

В края на октомври 2018 година Дарина беше открита убита, а часове по-късно полицията откри мъжа, с който тя е живеела, край София. Той бил прострелял и 12-месечното си момиченце, а по-късно опита да се самоубие. Викторио Александров се призна за отговорен по всички обвинявания и съобщи, че съжалява за случилото се преди предстоящата на следващия ден присъда.

 Викторио, умъртвил Дарина и детето: Съжалявам всяка секунда, вегетирам Виж още

" Ако съжаляваше, щеше ли да се обажда на мъжа ми по телефона и да го заплашва? Щеше ли да ни заплашва на всяко едно правосъдно съвещание? ", попита риторично Ваня Министерска, която не има вяра на разкаянието на мъжа, лишил живота на щерка й и внучката й.

На въпрос дали телефонният тормоз продължава, тя сподели пред Dir.bg: " Освен тези две позвънявания, от този момент не е звънял. Но заканите са непосредствено в съда, по време на правосъдните съвещания ".

Семейството не знае до каква степен е стигнала полицията по следствието за оскверняването на гроба на майката и дребното момиче. " Нямаме данни до каква степен е стигнало следствието. Допълнително от полицията ни желаеха документите, с които бяхме платили, скици, проекти на паметника и надлежно фотоси, които бяхме създали и разпечатали. Това желаеха и от този момент нито са се обаждали, нито нищо. Както и чакахме.... "

Ваня Министерска благодари и на медиите за това, че отразяват случая, защото съгласно нея това е доста значима поддръжка за семейство й.

На днешното последно съвещание на Софийски градски съд, Викторио Александров изрази страдание, само че насочи и обвинявания към родителите на Дарина - Ваня и Георги Министерски, като от самото начало ги наричаше " частното обвиняване ".

Той ги упрекна даже, че те са карали очевидци да приказват лъжи пред съда.

" Частното обвиняване " обърна това дело на цирк. Мога да отделя през целия ден за лъжите им ", разгласи подсъдимият за двойното ликвидиране.

Утре магистратите ще решат дали младият мъж ще получи най-тежкото наказване - пожизнен затвор без право на подмяна.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР