Майката на Буда споделя крайно религиозна и природосъобразна система на

...
Майката на Буда споделя крайно религиозна и природосъобразна система на
Коментари Харесай

Близо три години дете живее без ЕГН и без акт за раждане

Майката на Буда споделя извънредно религиозна и природосъобразна система на живот

Абсурден случай от Пловдивско. Близо три години дете живее без ЕГН и без акт за раждане. Майката, която родила сина си у дома в селоИван Вазово, отхвърля да го записва в локалното кметство. Сега акт за раждане на детето ще бъде публикуван служебно от Община Калояново. Това ще се случи след решение на Районния съд в Пловдив, който е сезиран за случая от прокуратурата.

„ Това е пускане на записването на всеки един от раждането му в „ дяволската система ”. Всяко ЕГН е номер, с който се записва и стартира незабавно подчиняването. Малкият се споделя Буда, той се самонарича Ата ”, изясни пред камерата на майката Галя Танева.

Самата тя споделя извънредно религиозна и природосъобразна система на живот. И отхвърля основаните административни правила.

На въпрос дали се опасява, че детето ще бъде лишено от цивилен права, тя отговори красноречиво: „ При състояние, че аз съм Христос, ни минимум мога да се опасявам ”. За детето се грижи сама. Родила го преди три години сама у дома. Това е второто ѝ раждане в домашни условия, първото бебе умряло.

Майката и 3-годишното ѝ дете живеят без ток и вода в къщата си. Местните описват, че дамата не позволява никого в дома си. Но виждали постоянно хора да ѝ доставят храна и облекла за детето.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР