Майката на Бояна - Пламена Пачова, сподели във социалната мрежа

...
Майката на Бояна - Пламена Пачова, сподели във социалната мрежа
Коментари Харесай

Майката на Бояна: Вече можем да ви съобщим няколко хубави неща!

Майката на Бояна - Пламена Пачова, показа във обществената мрежа Facebook по какъв начин се развива лекуването на детенцето й, за което към този момент сме писали и сме ви разказвали. Публикуваме цялостния текст, без редакторска интервенция:

Приятели, здравейте!

През последните няколко дни в сърцата ни е трепетно! Днес имаме рожденичка! Бояна става на 3 години! Пожелаваме й ЗДРАВЕ - толкоз, колкото е належащо, че да се възвърне изцяло и продължи живота си с неограничени благоприятни условия! Това е най-ценния подарък, за който копнеем през миналите месеци и който жадуваме всеки ден!

От предходната седмица, приказваме на Бояна за този специфичен за нея ден и се вълнуваме дружно! Харесва й доста концепцията, че нещо хубаво има към нея, нещо особено, носещо й усмивки и наслада.

Измина доста време откогато не сме ви писали какво се случва с нас и най-много с Бояна. Вие ни дарихте толкоз доста положително, че ни се желае и ние да ви оповестяваме най-вече положителни вести, само че за жалост последните месеци нямаше доста такива. Вярваме, че с миналите събития от септември до ноември, завърши предизвикателно-трудния стадий в живота ни! И към този момент можем да ви съобщим няколко хубави неща! Трансплантираните стволови кафези на Бояна са към този момент 99%, започнахме ежедневна физиотерапия в детски център по физиотерапия, с това стартира да натрупа сили и наддава тегло. Започна да пробва, от легнало състояние по коремче, да си държи главата, стартира по-лесно да седи изправена и не на последно място - стартира да яде храна през устата! На пръв взор дребни стъпчици, а за нас - големи крачки към това, което всички желаем, ЧУДОТО да победим непобедимото.

Останаха в предишното сложни моменти, само че значимото е, че нашият воин преминаваше през всяка от тях с доста непримиримост, воля и повече самообладание, даже от нас. Бояна ни научи на доста неща през това време! Тя е същинско олицетворение на непорочност и ентусиазъм! Със силата, която демонстрира, сме сигурни в триумфа!

Предстои ни още доста работа и по тази причина оставаме в Истанбул.

Без вашата помощ и поддръжка под всякаква форма, всичко това нямаше да е допустимо - доста сме ви признателни. Сърцата ни са цялостни с признателност към вас! Бъдете живи и здрави, вие и обичаните ви хора!

Светли празници, другари!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР