Майката на Борислав Николов от Варна, обвинен, че е пребил

...
Майката на Борислав Николов от Варна, обвинен, че е пребил
Коментари Харесай

Майката на обвинения за убийството на съпругата си във Варна: Кремена беше адекватна, когато тръгнахме

Майката на Борислав Николов от Варна, упрекнат, че е пребил до гибел брачната половинка си, съобщи, че когато двамата със сина ѝ тръгнали от жилището, дамата била съответна и даже блъснала вратата след тях. 
 Жестоко ликвидиране поради домашно принуждение във Варна: брачен партньор в бракоразвод умъртви жена си
От прокуратурата оповестиха, че закононарушението е осъществено на 24 февруари. Двойката сключила брак преди няколко години, само че имали фамилни проблеми и били в бракоразвод. Във съдбовната вечер сред тях избухнал следващ скандал. След като оставил брачната половинка си в безпомощно положение, Борислав позвънил на майка си и я повикал да пристигна, с цел да му помогне да изнесе багажа си. След това майка и наследник напуснали жилището, без да се интересуват за положението на пребитата жена.

Николов беше задържан, а Апелативният съд удостовери наложената му мярка " задържане под стража ".

Майката на Борислав твърди, че е отишла в квартирата на сина си и неговата брачна половинка към час след абсурда сред двамата, с цел да му помогне да си изнесе движимостите.

" Кремена беше безусловно съответна. Заклевам ви се в най-святото – в сина си. Защото споделиха, че надали не аз съм я прескочила и съм излязла ", съобщи пред bTV майката на Борислав Силва Ангелова.

Тя споделя, че в жилището видяла обърната масата за хранене и два стола, а Кремена имала единствено дребна рана на горната джука.

" Но това не значи, че е в беззащитност. След като беседва с мен, ние тръгнахме, тя по този начин блъсна външната врата, тъй като е железна, ние бяхме в асансьора, и се заключи ", споделя Силва.

Тя твърди още, че откакто с Борислав пристигнали в дома ѝ, той провел няколко диалога по телефона със брачната половинка си. 

" И той споделя Кремена, ще се забележим с теб във вторник на делото. Това бяха последните… и аз го чух това ", казва тя. 

Адвокатът на Борислав пък показва, че има възможност жилището, в който е намерено тялото на Кремена, да не е мястото на престъплението, а тя е могла да излезе някъде. 

Майката на Борислав е безапелационна, че двамата не са се карали пред нея, а за развода им тя схванала едвам десетина дни преди гибелта на Кремена. 

Заключението на правосъдната експертиза е, че дамата е умряла от солиден кръвоизлив в мозъка след голям брой удари в главата. Според прокуратурата тезата на отбраната, че може сама да е излязла, е несъстоятелна.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР