Майката на Азис – Гергина се появи в телевизионния ефир

...
Майката на Азис – Гергина се появи в телевизионния ефир
Коментари Харесай

Майката на Азис го надмина по корекции

Майката на Азис – Гергина се появи в телевизионния ефир и даже и да не приказва изключително доста, провокира въпроси като какъв брой повече корекции има от звездния си наследник. Ако той има седем интервенции, то тя несъмнено не остава по-назад от него. Дамата, която се появи в студиото на дебютиралото по Нова телевизия „ Забраненото шоу на Рачков “ бе изненада за фолк артиста, който през вчерашния ден беше рожденик. По сюжет сина й Васил нямаше никаква визия, че ще я види, защото тя живее от години в чужбина и последната им среща е от преди половин година.

Жената, която Азис постоянно е издигал в фетиш и като най-красивата жена в живота му, се открояваше с безчет интервенции по лицето. Устните й очевидно уголемени, филърите и ботокса са изгладили бръчките до най-малко. А екстеншъните – руси и нелепи за мургава жена. Очевидно Гергина постоянно посещава клиниките за хубост и съвсем като сина си е подготвена на всичко, с цел да върне времето обратно и да наподобява по-млада и красива, написа Хотнюз.

Миналата вечер Азис извърши „ Какво по благополучие огромно да съм до тебе, мамо “ (песента „ Най-добрата дума “ на Росица Кирилова) в шоуто на Рачков, а в този миг на сцената се появи и родителката му. Гергина беше облечена в костюм в кралско синьо, сина й я допълваше със синя риза и нацепени дънки. Двамата се прегърнаха, а от страстта фолкаджията пророни сълзи. В късия си диалог с Рачков, дамата се върна обратно в годините, когато била доста млада и забременяла с Васил. „ Аз не го желаех, желаех да го помятам. Вероятно тъй като бях доста млада, на 21 години “, сподели тя.

 Майката на Азис го надмина по корекции

По случай празника на Жената, през днешния ден Азис не пропусна да се изясни в обич и благодарност на своята създателка. Ето какво написа той в обществената мрежа, като разгласява фотоси на майка си след визитата й в студиото на гримьора Цецо Андреев, където са я поглезили с съвършен макияж и прическа.

„ Честит празник, блага мамо! Ти не се умори през всичките тези години да обикаляш с мен всички вероятни състезания и сходни, вярвайки в мен и гения ми “, написа костинбродският славей.

 Майката на Азис го надмина по корекции

„ Ти не се отхвърли и тогава, когато затръшваха вратите под носа ни и споделяха, че нямам музикален гений. По това време да търсиш изява за детето си, което е по-черничко от останалите деца, се смяташе за безочливост. Ти беше първия войник против дискриминирането в България!Красива и наперена,досущ като една Малена, героиня на Джузепе Торнаторе “, продължи в този дух да изрежда изпълнителят на „ Хабиби “ и прочувствено приключи:

„ Хванала за ръка дребното си циганче, ти беше горда майка, която първа повярва в мен! Сега аз съм всичкото, което съм с помощта на теб! Обичам те! “

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР