Майката на Алексей Навални заяви, че е получила тялото му,

...
Майката на Алексей Навални заяви, че е получила тялото му,
Коментари Харесай

Майката на Алексей Навални заяви, че е получила тялото на сина си

Майката на Алексей Навални съобщи, че е получила тялото му, само че добави, че съветските управляващи са я притискали да разреши " скрито " заравяне, заяви Би Би Си.

Във видеообръщение Людмила Навалная съобщи, че в сряда вечерта е била заведена в моргата.

Тя сподели, че е подписала смъртния акт. Съюзниците на някогашния опозиционен водач обявиха, че тя твърди, че той е умрял от естествена гибел.

Вдовицата на Навални съобщи, че той е бил погубен от съветските управляващи.

Людмила Навалная съобщи, че законът изисква управляващите да предадат тялото на сина ѝ, само че съобщи, че е " изнудвана ", защото те отхвърлят да го създадат. Тя твърди, че управляващите слагат условия за погребението на сина ѝ, в това число за мястото, времето и метода на погребението му.

Тя съобщи: " Искат да ме заведат в покрайнините на гробището в свеж гроб и да кажат: " Тук лежи синът ви ".

Г-жа Навалная, която е пътувала до северния съветски град Салехард след новината за гибелта на сина ѝ в близката наказателна колония, също по този начин съобщи, че е била заплашвана от управляващите.

" Гледайки ме в очите, те споделят, че в случай че не се съглася на скрито заравяне, ще създадат нещо с тялото на сина ми ".

Следователят Воропаев намерено ми сподели: " Времето не е на ваша страна, трупът се разлага ".

Тя приказва във видеоклип, оповестен в канала на починалия ѝ наследник в YouTube, и приключва обръщението си с искане тялото му да ѝ бъде върнато.

Руските управляващи не реагират неотложно на нейните изказвания.

Навални умря в затворническа колония на 16 февруари.47-годишен някогашен юрист е изпаднал в безсъзнание след разходка в арктическия затвор в Харп, на към 1900 км североизточно от Москва.

Юлия Навалная твърди, че той е бил погубен по заповед на съветския президент Владимир Путин, и даде обещание да продължи битката му.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР