Майката на 4-годишно момче от Индиана, залепено с тиксо, измъчвано

...
Майката на 4-годишно момче от Индиана, залепено с тиксо, измъчвано
Коментари Харесай

Залепена с тиксо и пребита до смърт заради приучване към гърне. Мама сега ще прекара 42 години в затвора.

Майката на 4-годишно момче от Индиана, залепено с тиксо, измъчвано и бито до гибел поради приучаване към гърне, е наказана на близо половин век затвор в връзка с бруталното му ликвидиране и за малтретиране на различен от сина й, когато е бил малко дете.

Мери Йодър, на 28 година, се призна за отговорна през август 2023 година за углавно закононарушение, занемаряване на подвластен при гибелта на 11 октомври 2021 година на нейния наследник Джуда Морган, демонстрират архивите на окръжния съд в ЛаПорт. Йодер също се призна за отговорен по настрана закононарушение, упрекнат в борба на най-малкото й дете, когато е било на 23 месеца.

Властите споделиха, че малтретирането и убийството са осъществени в дома на фамилията покрай Кингсфорд Хайтс, дребен град в Union Township, южно от езерото Мичиган и на към 30 благи югозападно от Саут Бенд.

Прокурорите споделиха, че Йодер не е направил нищо, с цел да спре продължаващото мъчение и малтретиране на Юда от татко му, 30-годишния Алън Морган, който Досиетата на департамента на затв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР