Майката на 4-годишния Саша, който изчезна преди близо месец, съобщи

...
Майката на 4-годишния Саша, който изчезна преди близо месец, съобщи
Коментари Харесай

Майката на малкия Саша: Нашият малък ангел вече е в рая

Майката на 4-годишния Саша, който изчезна преди близо месец, заяви че за жалост детенцето е намерено мъртво.

Саша изчезна на 10 март, откакто той и баба му се пробвали да избягат от настъпващите съветски войски, до момента в който напредвали към тяхното селото. Тогава неговата майка– 25-годишната Анна Яхно, обезверено търсеше помощ посредством обществените мрежи.

„ Нашият дребен ангел към този момент е в парадайса. Душата му към този момент откри покой “, написа във фейсбук Анна.



„ Благодаря на всички, които повярваха, които помогнаха в търсенето, благодаря на всички за вашите молебствия и религия, благодаря ви за поддръжката, “ добави тя.

След съветската инвазия в Украйна киевчанката Анна изпратила 4-годишния Саша при 60-годишната му баба Зоя в село край Киев. "Те бяха в малко селце единствено с два магазина. Два дни след началото на войната доставките стопираха, храната свърши, стопираха и тока. Три пъти се опитахме да ги изведем оттова с кола, само че поради обстрел, се постановяваше да се върнем в Киев. На 7 март дружно с други хора от селото свекърва ми решила да се опитат да избягат с лодки през река Днепър, защото пътищата бяха блокирани ", споделя майката.



За злощастие лодката, в която имало 8 души, се преобърнала. Сред тях имало и украински офицер от специфичните елементи. Не е ясно дали лодката е била обстрелвана, което е предизвикало преобръщането ѝ. Тялото на 60-годишната Зоя е намерено на идващия ден дружно с натрупа на още една жена.

Анна от самото начало се надявала на знамение и още веднъж да бъде дружно с детето си.

„ Нищо от това нямаше да се случи, в случай че не беше войната. Причините за това бяха съветските войски. В лодката имаше осем души, “ споделя тя.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР