Майкъл Сейлър, съосновател на MicroStrategy и гласовит защитник на Биткойн

...
Майкъл Сейлър, съосновател на MicroStrategy и гласовит защитник на Биткойн
Коментари Харесай

Спадът на Биткойн е възможност, а не проблем – Майкъл Сейлър

Майкъл Сейлър, съосновател на MicroStrategy и звучен бранител на Биткойн (BTC), неотдавна разяснява спада на цената на флагманската криптовалута, като акцентира значимостта на дълготрайната вероятност и разглеждането на пазарните съмнения като евентуални благоприятни условия.

Коментарите му акцентират нуждата от стратегически метод към вложенията в Биткойн, който да преглежда пазарните корекции като благоприятни условия, а не като неуспехи. Тази самодейна позиция резонира с крипто общността, която се концентрира върху оправянето с волатилността, като в същото време поддържа убеденост в бъдещия капацитет на Биткойн .

MicroStrategy, под управлението на Сейлър, продължава стратегическото си придобиване на Биткойн, което стартира през август 2020 година Компанията неотдавна разкри проектите си да набере $700 милиона посредством конвертируеми облигации с падеж 2032 година

Горепосоченото нарастване на капитала е демонстрация на устойчивата религия на MicroStrategy в Биткойн макар краткосрочните съмнения на цените. Набраните пари ще отидат за подкрепяне на вложенията на компанията в BTC, както и за покриване на оперативните разноски.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР