Майкъл Санчес, братът на приятелката на Джеф Безос, съди него

...
Майкъл Санчес, братът на приятелката на Джеф Безос, съди него
Коментари Харесай

Джеф Безос съден за клевета от брата на приятелката си

Майкъл Санчес, братът на приятелката на Джеф Безос, съди него и екипа му за клюка, откакто те декларирали, че Санчес е дал дискредитиращи фотоси на Безос на изданието The National Enquirer, съобщи „ Асошиейтид Прес “.

Оплакването е подадено в предишния петък, в Лос Анджелис, и в него Санчес твърди, че е изгубил свои клиенти в качеството си на управител на холивудски гении, а околните му почнали да го заобикалят. Според него аферата сред сестра му Лорън и създателя на Amazon е почнала през 2017 година, когато той към момента бе женен за Макензи.

Санчес признава, че когато се появили първите клюки за връзката, сключил договорка с издателя на The National Enquirer да удостовери нейното битие при условия, които ще оказват помощ на Лорън да управлява метода на обрисуване на взаимоотношенията.

Малко откакто предходната година таблоидът разгласява роман, обвързван с аферата, Безос разгласи, че се опитвали да го изнудят със засрамващи фотоси, които бил изпратил на приятелката си и допусна, че вестникът е тясно обвързван със Саудитска Арабия, която не харесва метода, по който притежавания от него „ Уошингтън Поуст “ отразява ситуацията в страната.

Миналия месец следствие, поръчано персонално от най-богатия човек в света, удостовери, че телефонът му е бил хакнат от саудитския принц Мохамед бин Салман посредством съмнително видео, изпратено в обществената платформа WhatsApp на 1 май 2018 година, промотиращо филм за телекомуникациите. Саудитска Арабия отхвърли да е забъркана в хакерската офанзива.

След повдигането на обвиняването Лорън разяснява, че „ фамилията е засегнато от новия безпочвен и погрешен правосъден развой и се надява брат ѝ да откри покой “.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР