Майкъл Коен изглеждаше така, сякаш се опитваше да се направи

...
Майкъл Коен изглеждаше така, сякаш се опитваше да се направи
Коментари Харесай

Майкъл Коен се опитва да се направи „невидим“, докато Доналд Тръмп играе „шекспиров актьор“ извън съда

Майкъл Коен изглеждаше по този начин, като че ли се опитваше да се направи незабележим, когато влезе в съда, с цел да продължи да свидетелства в нарушителя на Доналд Тръмп за секрети пари развой, твърди специалист. От друга страна, някогашният президент изглеждаше „ обезверен в желанието си да изложи мнението си “, до момента в който разказваше за обвиняванията против него пред пресата.

Тръмп още веднъж беше в съда през днешния ден, когато процесът против него навлиза в последната си част, с Съдия Хуан Мърчан сподели, че заключителните причини могат да стартират във вторник, 28 май. Прокурорите прекратиха делото си в понеделник следобяд след края на маратонските показания на Коен.

Наблюдавайки външния тип на двамата сблъскващи се мъже, специалистът по езика на тялото Джуди Джеймс сподели, че имат „ доста контрастиращи стилове и държание на езика на тялото “, като Коен наподобява по този начин, като че ли се пробва да се скрие от светлината на прожекторите, а Тръмп прави неточност, с цел да изложи мнението си, до момента в който стои против камерите.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: ЕКСК...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР