Майкъл Кийтън ще влезе в роля, предназначена първоначално за Джони

...
Майкъл Кийтън ще влезе в роля, предназначена първоначално за Джони
Коментари Харесай

Майкъл Кийтън сменя Джони Деп на екрана

Майкъл Кийтън ще влезе в роля, предопределена в началото за Джони Деп.

След като почитатели на Фантастични животни и къде да ги намерим показаха недоволството си, че артист със противоречива популярност през последните години ще взе участие във филм от вселената на Хари Потър, а на дневен ред стои въпросът дали екранният Джак Спароу ще се завърне даже в Карибски пирати, продуцентите и на различен филм взеха решение да прекратят професионалния си път със звездата.

Става дума за лентата Кралят на джунглата, която ще се концентрира върху живота на Джон МакАфи – пионер в областта на антивирусните софтуери и основател на компанията McAfee. Самият той в действителност е повода Деп да отпадне от прослойка.

Според спекулации, оповестени от slashfilm.com, Макафи лобирал дълго пред продуцентите, с цел да не бъде изигран от звездата от Чарли и шоколадовата фабрика. Вместо него пък в Кралят на джунглата ще изгрее точно Кийтън. Филмът ще бъде режисиран от Глен Фикара и Джон Рекуа.

Според осведомени, в актьорския състав влиза и Сет Роугън, за който играта във филм за софтуерен талант не е оригиналност. Припомняме, че той влезе в ролята на Стив Возняк в биографичната лента за Стив Джобс на Universal Studios.

Кралят на джунглата обаче няма да следва прецизно логиката на жанра, като ще заложи повече на черния комизъм.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР