Майкъл Кендрикс, който ще влезе в затвора на 30 януари

...
Майкъл Кендрикс, който ще влезе в затвора на 30 януари
Коментари Харесай

Сиатъл подписаха до края на сезона с бъдещ затворник

Майкъл Кендрикс, който ще влезе в пандиза на 30 януари следващата година, е новото попълнение на Сиатъл. Лайнбекърът бе наказан за търговия с поверителна информация. По закон Кендрикс би трябвало да лежи сред 30 и 37 месеца, макар че е допустимо пресъдата да бъде понижена поради самопризнанията му.

Шампион с Филаделфия на Супербоул LII през февруари той подписа с Кливлънд като свободен сътрудник четири месеца по-късно. „ Браунс “ го освободиха на 29 август откакто се разчу за повдигнатите обвинявания. Две седмици по-късно Кендрикс бе наказан.

Плановете на Сиатъл плануват той да е титуляр в понеделник вечер при гостуването на Чикаго. „ Морските ястреби “ изпитват дефицит на лайнбекъри, като Боби Уагнър и Кей Джей Райт са с конутузии след загубата от Денвър предходната седмица.
Договорът на Кендрикс планува да му се заплаща единствено при поява на терена в мач. Това сигурно значи, че той ще остане без заплащане на 14 октомври. Същата неделя Сиатъл играят в Лондон с Оуклънд, а Кендрикс няма право да напуща територията на Съединени американски щати.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР