Майкъл КаршСлед като по-рано стана ясно, че Асен Василев агитира

...
Майкъл КаршСлед като по-рано стана ясно, че Асен Василев агитира
Коментари Харесай

Бивш съдружник на Петков с апетити към Лукойл



Майкъл Карш

След като по-рано стана ясно, че Асен Василев пропагандира американци да купят " Лукойл Нефтохим " - в границите на визитата му във Вашингтон, изскочи още една вест към бургаската рафинерия. Бивш съучастник на Кирил Петков демонстрира интерес към Лукойл, написа Intelligence Online. 

За това ни осведоми от фейсбук Bird.bg. Американският предприемач Майкъл Карш е бил дружно с Петков във компаниите " Майкъл Кирил " ООД, " Провиотик " АД и други, прецизират от медията и ползват линкове, които илюстрират регистрациите.

" Заради глобите на Съединени американски щати и Европейски Съюз по отношение на съветския нефт, се постанова Лукойл да продаде рафинерията в България, която притегля задгранични държавни компании и предприемачи, които се надяват на добра договорка. Сред тях е и Майкъл Карш, който е непосредствен до някогашния български министър председател Кирил Петков ", написа Intelligence Online.

Карш е ученик на Harvard Business School. На същото място е учил и Кирил Петков. Майкъл Карш е известен вложител. Той е някогашен чиновник на Сорос Фънд Мениджмънт и създател на хедж фонда Карш Капитал (Karsch Capital), преди да стане изпълнителен шеф на Juice Press.

Маркетинг известността на ПроВиотик в Съединени американски щати е напълно с помощта на Майкъл Карш и Juice Press. Карш стартира да прибавя пробиотика в соковете на компанията, което покачва известността на ПроВиотик в страната.



Ето и линковете към Българския търговски указател, които от Bird.bg ползват: 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР