Майкъл Джордан е човек, който няма нужда от представяне. Талантът

...
Майкъл Джордан е човек, който няма нужда от представяне. Талантът
Коментари Харесай

Непродаваемата къща на Майкъл Джордан

Майкъл Джордан е човек, който няма потребност от показване. Талантът му е безспорен, а и с помощта на него огромна част от баскетболните почитатели считат, че той е най-хубавият, играл тази игра. Джордан обаче има и усет към правенето на пари, само че за това към този момент стана въпрос.

 Как Майкъл Джордан се трансформира в милиардер
Как Майкъл Джордан се трансформира в милиардер

И по какъв начин харчи всички тези пари

С толкоз доста пари, естествено, Въздушния си разрешава и много първокласни неща. Такова е и имението на Майкъл Джордан в Чикаго, което баскетболистът е оповестил за обмен преди цели шест години, само че купуващ към момента няма.

 Снимка 373286

Имението се разгръща на над 5202 квадратни метра и разполага с каквото ни пристигна на разум. Според Business Inseder, в " къщичката " на Джордан ще намерим девет спални, тенис корт, басейн, игрище за голф, зала за баскетбол и какво ли още не.

 Снимка 373291

Цената на имението сега е 14.9 милиона $ , само че, когато е била пусната за първи път за продажба, е била в пъти по-висока.

 По-различните инфлуенсъри
По-различните инфлуенсъри

Баскетболистите, трансформирали играта

 Снимка 373289

Причината, къщата да не може да откри нов притежател, обаче не се крие в цената, а в региона, в който се намира - крайните покрайнини на Чикаго - Хайленд парк. Проблемът е, че множеството хора, които имат опцията да извадят толкоз пари за имението, не намират предградията на Чикаго за привлекателна територия.

 Снимка 373288

Да не забравяме, че домът на Джордан има и изцяло оборудван фитнес, а Въздушния към момента поддържа всичко в него в безупречен тип. Въпреки че от много години не живее там, Майкъл Джордан заплаща годишни такси в размер на 100 000 $.

 В дома на Лили Олдридж
В дома на Лили Олдридж

Как наподобява къщата на един " ангел "

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР