Майкъл Джексън имаше последно тайно желание преди смъртта си. Едно

...
Майкъл Джексън имаше последно тайно желание преди смъртта си. Едно
Коментари Харесай

Добре пазената досега тайна за смъртта на Майкъл Джексън

Майкъл Джексън имаше последно скрито предпочитание преди гибелта си. Едно предпочитание, което и трите му деца, са изпълнили, съгласно описа на непосредствен до звездата източник.

На 25 юни 2009 година светът загуби една от най-големите си поп икони. Само на 50 години Майкъл Джексън умря след предозиране с пропофол. Смъртта му потресе всички негови фенове и почитатели на положителната музика в целия свят. Навсякъде по земното кълбо хората отдаваха респект на изпълнителя на най-знаковите му осъществявания от ” Thriller ” до “Beat It ”. Смъртта на някогашния брачен партньор на Лиза-Мари Пресли провокира сериозен отзив и една от аргументите е, че имаше доста тъмни петна към нея. Убедени, че артистът в действителност не е умрял, доста почитатели оспориха формалната версия за гибелта му. Но едно ново разобличаване може да постави завършек на всички тези съмнения.

Разкрита е последната воля на Майкъл Джексън.

В изявление за интернет уеб страницата на Radar Online, непосредствен другар на поп-краля направи сензационни разкрития за това какво се е случило с пепелта на Майкъл Джексън след неговото кремиране. И макар всички упования, и трите му деца, Парис, Принц и Бланкет, от дълго време ги носят! Три пръстена, съдържащи останките на артиста, бяха скрито предадени на неговите наследници след гибелта му. Бижута във формата на разрушено сърце, които трите деца на поп-легендата към този момент са носили няколко пъти на обществено място, без никой да подозира нищо.

Наскоро пепелта беше пренесена в нови огърлици, “като това, което Парис Джексън носеше по време на отдаването на респект на краля на попа ”, сподели източникът. Заради страха да не ги изгубят, Парис, Принц и Бланкет ще се погрижат обаче да ги запазят в заключени урни в домовете си. “Семейството пази тайната от съображения за сигурност и с цел да извърши последните условия на Майкъл Джексън ”, дава отговор приятелят му на всички, които се чудят за какво информацията не е била разкрита по-рано. По този метод кланът Джаксън резервира безценен спомен от мъчителното събитие, което озаглави първата страница в международния щемпел. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР