Майкъл Биспинг смята, че Адесаня ще надмине всички очаквания относно

...
Майкъл Биспинг смята, че Адесаня ще надмине всички очаквания относно
Коментари Харесай

Биспинг: Адесаня може да детронира Конър и да стане най-голямата звезда на UFC

Майкъл Биспинг счита, че Адесаня ще надмине всички упования по отношение на известността, която може да доближи измежду почитателите. Израел Адесаня, която завоюва купата на UFC в междинна категория против любимеца на почитателите Робър Уитакър, направи ужасно показване на уменията си в Октагона. Според видяното, Майкъл Биспинг отсече, че 30-годишният войник има капацитет да бъде по-голяма звезда даже от Макгрегър.

" Слушайте, излизането му към клетката беше ужасно.” сподели Майкъл Биспинг в подкаста си. „ Той е звезда, той има харизмата и всички сходни качества. Към момента той е подготвен да се наложи като най-голямата звезда в UFC. Той може даже да изпревари Макгрегър с тази скорост. Наистина може. Адесаня няма негативизма, който има Конър към себе си. Той не е направил сходни неточности. Кой знае какво ще стане? “

Майкъл Биспинг също има вяра, че Израел демонстрира пред публиката същинския си темперамент, заради което хората го харесват. Любители ли сте Вие на младата звезда, почитатели? Струва ли ви се, че Адесаня има късмет да се надпреварва против ирландската звезда по отношение на лицето на компанията и ММА света?
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР